Des de 1970 comercialitzant productes siderúrgics...

Hierros del Mediterráneo

Hierros del Mediterráneo és el magatzem amb més història del Grup Hiemesa quant a la comercialització i distribució de productes siderúrgics llargs.

Comercialitzem Perfil Estructural, Perfil Comercial, Tubs d’Acer, Xapa Gruixuda i Bobina d’Acer, Acers Inoxidables, Material de Construcció, Panells i Xapa Perfilada. També disposem de botigues de subministraments industrials.

MAGATZEMS DE DISTRIBUCIÓ

Hierros del Mediterráneo compta amb un grup de professionals, amb gran experiència contrastada, un elevat nivell de formació i amb un especial interès en l’aplicació dels darrers avenços tecnològics al sector.

Ens definim com a centre de serveis de l’acer amb dues línies diferenciades de producte: productes siderúrgics i acers inoxidables.

ORÍGENS

Hierros del Mediterráneo es va fundar l’any 1970 a Reus i es va començar amb una nau de uns 1000 mt2 per tal de donar servei a la potent indústria avícola que hi havia a la zona, en un inici el producte bàsic era la xapa, però amb el pas del temps es va convertir en un magatzem multiproducte.

Als anys 80 es va ampliar l’àrea d’influència cap a LLeida on es va obrir magatzem el 1986.

L’empresa va seguir creixent amb noves instal.lacions a Reus amb 8000 mt2 l’any 1990 i amb el pas dels anys incorporant noves delegacions repartides per la península i Balears.

Actualment compta amb onze magatzems a Espanya i forma part del Grup Hiemesa que també disposa de 4 magatzems a Portugal i un a Andorra , una fàbrica de panell sàndwich (Hiansa Panel), una fàbrica de xapa perfilada (Hiansa) i un centre de serveis de tall de xapa de bobina i distribució de xapa industrial (Steelmed).

Et donem un servei personalitzat i t'assessorem en allò que necessitis