Avís Legal

1. Dades d’identificació

De conformitat amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, l’informem que HIEMESA, S.L., en nom de les empreses del GRUP HIEMESA, gestiona els continguts del lloc web http://www.hiemesa.com domicili social a aquest efecte en Pol. Industrial Zona Franca, Sector M, 08040 Barcelona, així com els llocs web de les empreses del Grup:

  • HIERROS DEL MEDITERRANEO, S.A. – www.hiemed.com
  • ANTERO & Cia. S.A. – www.anteroeca.com
  • COMERSID STEEL S.A. – www.steelmed.com
  • BELLACER S.A. – www.bellacer.com
  • DOVAL BUILDING S.A. – www.dovalbuilding.com/
  • HIANSA S.A. i HIANSA PANEL S.A. – www.hiansa.com
    • Colòmbia – www.hiansapanel.co
    • Costa Rica – www.hiansapanel.cr
    • Mèxic – www.hiansapanel.mx
    • Perú – www.hiansapanel.pe
    • Argentina – www.hiansapanel.com.ar
    • República Dominicana – www.hiansapanel.do
    • Equador – www.hiansapanel.ec
    • Xile – www.hiansapanel.cl
    • Marroc – www.hiansapanel.ma

 

HIEMESA, S.L. és una empresa inscrita en el Registre Mercantil de Madrid en el Volum 36.616, Fulla M-656981, Foli 111, Inscripció 3.

En cas de voler posar-se en contacte amb nosaltres, pot dirigir-se al domicili indicat més amunt, així com al telèfon: (+34) 93 223 75 20 i al correu-electrònic: comercial@hiemesa.com

Les referències a “GRUP HIEMESA” s’entendran realitzades a cadascuna de les empreses que conformen aquest grup, en la mesura en què els sigui aplicable.

2. Acceptació i vigència de les condicions generals i particulars

Tant la navegació com la utilització i/o compra de qualsevol dels productes oferts en aquesta pàgina web li atribueixen la condició d’Usuari i suposa la plena acceptació sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals i quan procedeixi, de les Condicions Particulars vigents en el moment en què vostè com a Usuari accedeixi a la pàgina Web.

GRUP HIEMESA es reserva el dret a ampliar i modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i el continguts de la pàgina Web, així com suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del lloc web.

3. Caràcter de la informació publicada en el portal

Les informacions publicades en aquest mitjà tenen exclusivament un caràcter il·lustratiu i no originen drets ni expectatives de drets. GRUP HIEMESA no es fa responsable dels continguts accessibles mitjançant enllaços o documents existents en altres dominis.

GRUP HIEMESA procura que aquesta informació sigui exacta i precisa, i procedeix a la seva actualització amb la màxima celeritat possible, tractant d’evitar errors i corregint-los tan aviat com els detecta. No obstant això, GRUP HIEMESA no pot garantir la inexistència d’errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

La informació continguda en el portal pot ser modificada i actualitzada per GRUP HIEMESA, sense necessitat d’avís previ, tant pel que fa al seu contingut com al seu disseny i presentació.

4. Condicions i termes generals d’ús del portal

Per l’accés, navegació pels portals d’Internet de les empreses del GRUP HIEMESA i/o per la utilització dels serveis inclosos en les pàgines web, vostè adquireix la condició d’Usuari, sense reserves de cap classe, a totes i cadascuna de les presents Condicions i Termes Generals d’Ús i de les Condicions Particulars que si és el cas, regeixin la prestació dels serveis inclosos en el lloc web, independentment de l’atenció i compliment per part de l’Usuari de les condicions fixades i previstes pels llocs web i dels hipervincles des de www.hiemesa.com, de les quals no respon GRUP HIEMESA.

GRUP HIEMESA podrà, en qualsevol moment i sense previ avís, modificar les Condicions i Termes Generals d’Ús, així com les Condicions Particulars establertes.

En qualsevol cas, l’Usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que el GRUP HIEMESA ofereix a través del portal i, amb caràcter enunciatiu però no limitatiu:

  • No incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.
  • No introduir, emmagatzemar o difondre al portal o des del portal, qualsevol informació o material que, explícita o implícitament, sigui difamatori, injuriós, obscè, amenaçador, xenòfob, d’apologia del terrorisme, pornogràfic o inciti a la violència, a la discriminació per raó de raça, sexe, ideologia, religió o que de qualsevol forma atempti contra la moral, l’ordre públic, els drets fonamentals, les llibertes públiques, amb especial atenció a l’honor, la intimitat o la imatge de tercers i, en general, contra els drets humans.
  • No utilitzar identitats falses, ni suplantar la identitat d’ altres en la utilització del portal o en la utilització de qualsevol dels serveis disponibles, incloent-hi la utilització si és el cas de contrasenyes o claus d’accés de tercers o de qualsevol altra forma.
  • En conseqüència, l’Usuari no podrà intentar accedir ni utilitzar les claus d’altres usuaris, ni modificar o manipular els seus missatges.
  • No introduir, emmagatzemar o difondre mitjançant el portal cap programa d’ordinador, dades, virus, codi, equip de maquinari o de telecomunicacions o qualsevol altre instrument o dispositiu electrònic o físic que sigui susceptible de causar danys en el Portal, en qualsevol dels serveis, o en qualsevol dels equips, sistemes o xarxes de GRUP HIEMESA o, en general, de qualsevol tercer, o que de qualsevol altra forma sigui capaç de causar qualsevol tipus d’alteració o impedir el seu normal funcionament.
  • No destruir, alterar, utilitzar per al seu ús, inutilitzar o danyar les dades, informacions, programes o documents electrònics de GRUP HIEMESA o de tercers.
  • No introduir, emmagatzemar o difondre mitjançant el portal qualsevol contingut que infringeixi drets de propietat intel·lectual, industrial o secrets empresarials de tercers, ni en general cap contingut del qual no ostentés, d’acord amb la llei, el dret a posar-lo a la disposició de tercer.
  • No utilitzar els serveis oferts al portal amb l’objectiu de promocionar empreses i serveis externs, altres pàgines web ni fer campanyes de publicitat o comercials, ni per a actuar en benefici de persones jurídiques.

En cas d’incompliment, GRUP HIEMESA es reserva la facultat i quedarà legitimat per a bloquejar, suspendre o cancel·lar, de manera immediata i sense previ avís, l’accés i ús del Portal i, quan sigui el cas, per a retirar els continguts presumptament o declaradament il·legals, ja sigui al seu exclusiu criteri o com a resposta a una petició d’un tercer afectat o de l’autoritat competent.

5. Responsabilitat

GRUP HIEMESA no es fa responsable dels danys i perjudicis que es poguessin derivar de, amb caràcter merament enunciatiu i no limitatiu:

  • Inferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries i/o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic o en els aparells i equips informàtics dels Usuaris, motivades per causes alienes a GRUP HIEMESA que impedeixin o endarrereixin la prestació dels serveis o la navegació pel sistema.
  • Retards o bloquejos en l’ús causats per deficiències o sobrecàrregues d’internet o d’altre sistemes electrònics.
  • Que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control i que no siguin atribuïbles a GRUP HIEMESA.
  • De la impossibilitat de donar el servei o permetre l’accés per causes no imputables a GRUP HIEMESA degudes a l’Usuari, a tercers, o a supòsits de força major.

6. Propietat intel·lectual i industrial

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els sons, les animacions, el programari, els textos, els noms de domini, les marques, així com la informació i els continguts recollits al llarg de tot el portal estan protegits per la legislació espanyola, a favor de GRUP HIEMESA.

El seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida excepte es disposi d’una autorització expressa de GRUP HIEMESA.

7. Utilització d’enllaços

L’usuari d’Internet que vulgui introduir enllaços des de les seves pròpies webs a la pàgina web haurà de complir amb les condicions que es detallen a continuació sense que seu el desconeixement eviti les responsabilitats derivades de la llei.

L’enllaç únicament vincularà amb la “home page” o pàgina principal de la pàgina web però no podrà reproduir-la de cap manera (“inline links”, còpia dels textos, gràfics, etc). Quedarà en tot cas prohibit, d’acord amb la legislació aplicable i vigent a cada moment, establir “frames” o marcs de qualsevol tipus que embolcallin  la pàgina web o permetin la visualització dels continguts a través d’adreces d’Internet diferents a les de la pàgina web i, en qualsevol cas, quan es visualitzin conjuntament amb continguts aliens a la pàgina web de manera que: (I) produeixi, o pugui produir, error, confusió o engany en els usuaris sobre la veritable procedència del servei o continguts; (II) suposi un acte de comparació o imitació deslleial; (III) serveixi per a aprofitar la reputació de la marca i prestigi de GRUP HIEMESA; o (IV) que de qualsevol altra manera resulti prohibit per la legislació vigent.

No es realitzaran des de la pàgina que introdueix l’enllaç cap mena de manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre GRUP HIEMESA la seva adreça, empleats, clients o sobre la qualitat dels serveis que presta.

En cap cas, s’expressarà a la pàgina on se situï l’enllaç que GRUP HIEMESA ha prestat el seu consentiment per a la inserció de l’enllaç o que d’una altra forma patrocina, col·labora, verifica o supervisa els serveis del remitent.

Està prohibida la utilització de qualsevol marca denominativa, gràfica o mixta o de qualsevol altre signe distintiu de GRUP HIEMESA dins de la pàgina del remitent excepte en els casos permesos per la llei o autoritzats de forma expressa per GRUP HIEMESA i sempre que es permeti, en aquests casos, un enllaç directe amb la pàgina web en la forma establerta en aquesta clàusula.

La pàgina que estableixi l’enllaç haurà de complir fidelment amb la llei i no podrà en cap cas disposar o enllaçar amb continguts propis o de tercers que: (I) siguin il·lícits, nocius o contraris a la moral i als bons costums (pornogràfics, violents, racistes, etc); (II) indueixin o puguin induir en l’Usuari la falsa concepció que GRUP HIEMESA subscriu, recolza, s’adhereix o de qualsevol manera secunda, les idees, manifestacions o expressions, lícites o il·lícites, del remitent; (III) resultin inapropiats o no pertinents amb l’activitat de GRUP HIEMESA en atenció al lloc, continguts i temàtica de la pàgina Web del remitent. Igualment, l’Usuari s’abstindrà d’incloure en la pàgina Web qualsevol enllaç (d’ara endavant, «link») dirigit a una pàgina Web que contingui informació o continguts il·lícits, contraris a la moral i bons costums generalment acceptades, i a l’ordre públic.

8. Legislació aplicable i fur competent

Qualsevol controvèrsia relativa a aquest lloc web es regirà per la legislació espanyola, renunciant expressament les parts al fur que els correspongui, i sotmetent-se als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, excepte fur imperatiu aplicable, com per exemple el domicili del consumidor.